«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Як захистити руки від забруднень під час ремонту автомобіля?


Рідкісний автовласник не стикається з ситуацією, коли улюблений автомобіль доводиться ремонтувати своїми руками. І в ході ремонту руки неминуче виявляються забруднені мастильними та лакофарбовими засобами. Щоб відмити руки, зазвичай доводиться застосовувати розчинник або бензин, після чого на шкірі часто з'являється сильне подразнення і лущення. Як же захистити руки від забруднень під час ремонту автомобіля?
Деякі автолюбителі вдаються до такого нехитрому способу. Перед початком роботи вони ретельно намилюють руки, і не змиваючи мильної піни, дають їй висохнути. По закінченню ремонту авто досить просто вимити руки теплою водою - і всі забруднення легко змиються.

Більш ефективний, але й більш трудомісткий спосіб - це приготування спеціальної пасти, яка надійно захистить руки автовласника від забруднень. Готують її з таких компонентів, узятих в нижчезазначених пропорціях:
  • Аміак: 1 частина,
  •  Казеїн: 6 частин,
  •  Гліцерин: 6 частин,
  •  Дистильована вода - 18 частин,
  •  Етиловий спирт - 18 частин.
Казеїн подрібнюють, заливають водою і дають настоятися протягом доби. Далі суміш збивають, додають до неї гліцерин, потім розчин аміаку і спирт. Після нанесення на шкіру рук паста висихає протягом 30-40 секунд, перетворюючись на стійку, захисну плівку. Після закінчення ремонтних робіт її легко змити звичайною теплою водою з милом.

***
Зверни увагу


Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...