«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Суд змусив жінку-водія носити знак «Дура» (++відео)

Суддя міста Клівленд (США) придумав оригінальне покарання для жінки, яка на джипі виїхала на тротуар в той момент, коли в автобус сідали діти.

32-річна американка Шена Хардін понесла суворе покарання за порушення правил, в результаті якого могли постраждати діти. Водій шкільного автобуса поскаржився на жінку, яка об'їжджала його по тротуару, поки він збирав дітей.

Мати обвинуваченої виправдовувала свою дочку: мовляв, вона дуже поспішала, везла дитину в школу, а водій автобуса надмірно довго стояв, «базікав з батьками тощо».

Все могло б обійтися звичайним попередженням, якби водій автобуса не довів, що ця жінка виконувала такий маневр регулярно, і надав суду відеозапис.

У результаті суддя не тільки позбавив Шену прав на 30 днів і постановив виплатити штраф у сумі $ 250, але і змусив порушницю два дні з 7:45 до 8:45 стояти на перехресті з табличкою «Тільки ідіот їздить по тротуару, щоб об'їхати шкільний автобус»




***
Зверни увагу


Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...