«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Егоїсти їздять у сріблястих авто (+відео)




Виявляється, колір машини відображає темперамент власника! Психологи впевнені, що білі машини обирають люди, які прагнуть до чистоти, порядку і стабільності, проте не люблять компаній. Водії сірих авто - обережні, практичні і не хочуть виділятися. Натомість власники жовтих машин - навпаки обожнюють увагу і прагнуть до досконалості.


 
Кремовий колір для авто обирають справжні мрійники. Егоїсти віддають перевагу сріблястим автомобілям, як і любителі хрому. У помаранчевий залізного коня пофарбують персони енергійні та схильні до певної агресії. За кермо блакитного автомобіля сідає безтурботний і веселий водій. Власники синього авто цінують затишок і спокій. А от червона машина створеня для тих, хто звик ставити перед собою високі цілі. Натомість водії чорних машин, на думку психологів, прагнуть втекти від долі й відповідальності. Якщо вірити цьому твердженню, то найбільше таких "утікачів" - у Верховній Раді.



Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...