«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Номери для автомобіля оцінили в $ 1,6 мільйона (+++відео)

Номери X1 коштують
в 43 рази дорожче BMW X1
/ regtransfers.co.uk

Найдорожчий автомобільний номер в історії Великобританії був оцінений в 1 мільйон фунтів стерлінгів (1623000 доларів), пише газета The Daily Mail.
Номерний знак X1 був вперше випущений владою графства Нортумберленд у 1903 році. Вважається, що він належав главі комітету з міста Тайнмаут, який боровся за скасування закону про «червоний прапор», правила, яке проголошувало, що для керування автомобілем потрібно не менше трьох осіб. Один з них повинен рухатися на дистанції 55 метрів перед машиною і нести червоний прапор. Максимально дозволена швидкість для автомобілів в ті роки становила 3 ​​кілометри на годину в місті та 6 км / год за його межами. Коли комітет домігся скасування цього закону, інші його члени отримали номерні знаки з буквою X і цифрами від 2 до 5.

Раніше найдорожчим реєстраційним знаком Великобританії був номер F1, який був проданий за 375 тисяч фунтів стерлінгів (близько $ 608 тисяч) у 2008 році. Будучи фанатом Формули-1 покупець, імовірно, встановив куплений номер на свій спорткар McLaren SLR, який коштував близько 300 тисяч фунтів стерлінгів ($ 487 тисяч).

Найдорожчі номери в світі, проте, належать не британцям, а арабам. У 2008 році житель Абу-Дабі за $ 14,3 мільйона купив право використовувати одиницю як реєстраційного знаку. У тому ж році його співвітчизникові купив «п'ятірку» за $ 6,9 млн.


В тему: Какие номерные знаки бывают в Украине



В Україні іменні номери можна придбати легально. Ціна послуги залежить від кількості букв або однакових цифр. Чотири сімки, наприклад, коштують 20 тисяч гривень.


***






Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...