«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Таємниці міста N ОНЛАЙН

Гра з детективно-містичним сюжетом і унікальним ігровим процесом.

У цій грі вам належить стати... журналістом! У невеликому містечку, де ви збираєте матеріал для газетної статті, вам доведеться повною мірою відчути, наскільки небезпечною може бути ця професія. Адже безневинне на перший погляд розслідування починає перетворюватися на сьогодення детективна пригода!
Ви познайомитеся з місцевими жителями і їх дивностями, дізнаєтеся секрет Чорного Лотоса і стародавнього пророцтва, а також відкриєте в собі нові можливості. Якщо, звичайно, вам вдасться розплутати весь клубок сюжетних хитросплетінь і вирішити всі ігрові завдання. Унікальний геймплей ігри полягає в тому, що гравець повинен знайти і зіставити об'єкти, замасковані на загальному фоні. Для цього буде потрібно всю вашу уважність і швидкість - адже потрібно укластися в заданий час. Почавши грати, ви по гідності оціните барвисту графіку, атмосферну музику і захоплюючий сюжет з елементами містики і таємниці. І наприкінці маленький сюрприз - всі герої змальовані з реальних людей, які робили для вас цю гру. Отже у вас є хороша можливість подивитися їм в очі :)


Таємниці міста N. Частина перша ОНЛАЙН

Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...