«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Dräger Interlock XT (+відео)




Dräger Interlock® XT - алкотестер на замок запалення. Він діє як "блокиратор" автомашини. Якщо вміст алкоголю перевищує заданий рівень, алкоблокиратор Interlock не дозволить завести двигун. Алкозамок може також використовуватися з шафами, що закриваються, і як обмежувач входу в будівлі.




Спочатку дути, потім завести двигун

Перед включенням двигуна алкоблокиратор Dräger Interlock XT запрошує зразок повітря, що видихається. Якщо водій знаходиться в стані алкогольного сп'яніння, система блокує запуск двигуна. Прилад може також пропонувати водієві періодично проходити повторну перевірку в дорозі. При невиконанні перевірки алкоблок не перериватиме роботу автомобіля, але запише цю дію в пам'ять. У деяких країнах потрібний, щоб при непроходженні повторної перевірки включалася сирена або мигали фари.


Висока точність вимірювання

Алкоблокиратор Dräger Interlock XT визначає концентрацію алкоголю в повітрі, що видихається, використовуючи ту ж систему з електрохімічним сенсором, яка застосовується в алкотестерах правоохоронних органів. Прилад реагує тільки на алкоголь.

Швидка готовність

Щоб уникнути тривалого очікування компанія Dräger надала велике значення при розробці властивості швидкої готовності до застосування. Алкозамок може застосовуватися в самих різних умовах: від -40 °C до +85 °C. Елемент назви "XT" означає "розширений температурний діапазон".

Захищений від маніпуляцій

Алкозамок негайно виявляє будь-яку спробу маніпуляції, використовуючи такі засоби, як повітряні насоси або фільтри. В цьому випадку пристрій заблокує запуск двигуна.

Всі події реєструються в пам'яті

У пам'яті даних реєструється більше 30 000 подій, які можна рахувати на комп'ютері за допомогою спеціального програмного забезпечення.





Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...