«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Як знизити витрату бензину: 10 способів заощадити (+++відео)


Слідкуйте за тиском у шинах, не котіться на нейтралі, закривайте вікна, ховайтеся за фурами, тримайте швидкість 70-80 км / год, і витрата бензину зменшиться.
Недешевий бензин давно перетворив поїздки на своєму авто на різновид розкоші, однак водії не поспішають пересідати на метро і маршрутки, замість цього намагаючись економити на паливі.

Найбільш популярне рішення - перехід авто на газ - є не найкращим. По-перше, потрібно відразу інвестувати не менше 7 тисяч гривень, по-друге, возитися з перереєстрацією авто і пошуком газових заправок. По-третє, газ теж коштує недешево (близько 8 грн / л), а витрата його вище - газ виправдає себе в кращому випадку через півтора року.


Менше їздити? Не обов'язково. Можна знизити апетит «залізного коня» на 15-30%, продовжуючи їздити стільки ж. Достатньо змінити стиль водіння (їздити спокійно, що не тільки заощадить паливо, а й зменшить навантаження на ходову частину і збільшить термін служби гальм) і більш серйозно стежити за станом свого авто (на машині з "убитою" підвіскою і поганою гумою заощадити не вийде) .

Директор курсів підвищення водійської майстерності Євген Середницький і Техексперт Леонід Шубін допомогли скласти 10 порад для економії палива:

Десять правил економічного водіння / vesti.ua
Щоб добитися зниження загальної витрати на шляху з точки А до точки Б потрібно намагатися економити на кожному етапі шляху, використовуючи в залежності від обставин той чи інший прийом економічного водіння.


***
Зверни увагу




Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...