«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Навіщо дотримуватися правил дорожнього руху? (+++відео)


Для всіх тих, хто бере безпосередню участь у дорожньо-транспортній пересуванні, здається що аварії, криваві ДТП це те, що стосується інших, але не вас і ваших близьких. Але є обставини, які вказують, що така думка може бути згубною.

На даний момент на дорогах панує хаос і неймовірно складна обстановка, в зв'язку з тим, що люди забули, що точне дотримання правил дорожнього руху це закон і обов'язкова умова виживання на дорогах. Дорога не потребує виправдань, вона не терпить навіть найменших порушень, зобов'язуючи до пильності і постійної уваги, тому, що через неуважність і згубної безпечності можуть загинути безліч людей, які можуть виявитися нашими близькими.

Через транспортні пригоди щодня гинуть люди, чиїсь близькі, рідні, друзі, ті, без кого хтось не уявляє свого існування. Тому надзвичайно важливо, щоб громадськість вжила заходів щодо усунення навіть можливості прояву недбалості на дорогах. Те, що можемо зробити ми на даний момент, це за допомогою відеоспостереження, транслювати як сором і ганьба нації, тих, хто щодня піддає небезпеці життя безлічі людей. Крім того хами на дорогах, які не поступаючись дорогою, і не проявляючи повагу до всіх учасників повинні бути покарані суспільством. Перевищення швидкісного режиму, крім того парковка у невстановлених місцях, перехід дороги в місцях які явно для цього не призначені все це дії, які можуть призвести до загибелі людей.

Ця ідея боротьби з дорожніми тиранами не повинна залишитися проектом. Суспільство має боротися за долі дорогих і близьких людей, які можуть стати учасниками ДТП в першу чергу ми повинні навчати людей, щоб не відбувалося згубних подій по малограмотності. Держава приділяє моменту навчання поведінки на дорогах безліч грошей, коштів і зусиль. Порушення ДПС повинні звестися до мінімуму за допомогою громадянського опору. Загальна задача тих, хто бере участь у цьому цивільному проекті це в першу чергу знизити своїми діями трагічні випадки на дорозі. Крім того підвищити за допомогою спеціальної освіти знання всіх, хто вважається учасниками дорожніх пересувань.

Ми повинні розширити зону відповідальності. Юний пішохід повинен з дитинства розуміти, що від його поведінки можуть залежати життя безлічі людей на дорозі. Крім того так само усвідомлення того, що за ним стежить громадськість, і його поведінка на дорозі транслюватиметься і отримає громадський доступ, так само додає якусь частку почуття відповідальності за прийняття рішення. Громадськість за допомогою таких заходів, зможе надати великий вплив на тих, хто геть забув за сором перед людьми і тих, кого не хвилює наскільки можуть постраждати люди. Що ж тепер завдяки тому, що громадянська позиція не залишилася непоміченою, будемо спільно діяти, щоб наші близькі були в безпеці.

***
Корисно прочитати

У чому різниця між поняттями «не потрапити» і «не допустити» ДТП? (+подкаст)


***
Корисно подивитися

Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...