«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

13 способів не платити за парковку

Рух автоаматорів «Громадський контроль доріг» зібрало 13 дієвих способів по боротьбі з паркувальниками. Дізнайся, як не треба платити за парковку.


1. Не відмовляйте в оплаті парковки після того, як припаркувалися - завжди відсовуйте питання оплати за парковку на від'їзд. Посилайтеся на поспіх. 50% - що до Вас взагалі ніхто не підійде. А якщо і підійде - те вже без всяких надій на отримання грошей.

2. Повністю ігноруйте паркувальника, неначе його немає.


3. Пред'явіть паркувальнику на виїзді пам'ятку водія і ввічливо попросіть його з нею ознайомитися.

4. Попросіть парковочний талон або фіскальний чек. 99% з 100-а, що «папірець» називатиметься «Прибутково-касовий ордер» або «Квитанція про оплату.». У відповідь на що Ви повинні спокійно заперечити: «А що це таке ви мені даєте? Згідно Ухвали Кабміну M 1342 Ви зобов'язані видати мені парковочний талон або фіскальний чек. Я у відрядженні, і мій бухгалтер не прийме у мене такий документ!» Далі із словами: «Нічого не знаю, питайте у свого керівництва. Я-то тут при чому!» сідаєте в своє авто і виїжджайте.

5. Закрийте авто і сфотографуйте його і паркувальника на мобільний. Потім мовчки ідіть по своїх справах. На питання: «А навіщо?», відповідайте: «А так.».

6. Придбайте червону скориночку. Документ в неї вкладати не протрібно. Помах перед лицем паркувальника і упевнений вигляд роблять свою справу.

7. Закрийте авто і скажіть: «Прокуратура». Є ще варіанти: «Міськрада», «Обласна рада», «Міліція», «Інтерпол», «Контора» і тому подібне. Упевнено і чітко вимовіть і йдете по своїх справах.

8. Поцікавтеся де знак платної парковки (з правильними числами (10) -(25) -(50)) і де синя розмітка? Скажіть, що по новинах чули, як директор «Парксервіса» (варіант - мер міста) сказав, що можна не платити там, де синьою розмітки немає. І виїжджайте спокійний.

9. Завжди говорите «ТАК!». На питання паркувальника: «Платити будемо?» відповідайте: «А як же!» і ідіть у справах, махнувши рукою, мовляв, все потім. На його повторне питання, коли виїжджати зберетеся: «А як же оплата?» Спокійно відповідайте: «Все, що покладене, вже сплачене! Ви що, не пам'ятаєте?» І посміхайтеся, посміхайтеся.

10. «Мені в міліції сказали, що тут брати за парковку не належить! Я спеціально дзвонив 102, дізнавався». Ця убивча фраза діє чомусь чарівним чином. Вимовляти треба на виїзді спокійним упевненим голосом.

11. «Потім! Все потім!» Вимовляти треба упевнено і швидко, неначе відмахуєтеся від докучливої мухи.

12. Комбінований метод. Полягає в довільному, «після ситуації», комбінування описаних вище методик.

13. Запропонуєте розрахуватися кредитною карткою. Ніхто не зобов'язує Вас оплачувати гршима. Скажіть: «Грошей у мене немає, прийміть кредитку?» І спокійно виїжджайте.

Джерело: 4road.net

Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...