«Найбільшу небезпеку на дорогах представляє машина, яка їде швидше, ніж здатний думати її водій.»
Роберт Лембке

«Аварії трапляються тому, що нинішні водії їздять по вчорашніх дорогах на завтрашніх машинах з післязавтрашньою швидкістю.» Вітторіо Де Сіка

Що шукаємо ???

Таємниці міста N ОНЛАЙН ч.2

Гра з детективно-містичним сюжетом і унікальним ігровим процесом.


Перша частина цієї захоплюючої детективної головоломки в жанрі "я шукаю" від відомого розробника зайняла гідне місце серед світових бестселерів! Потрудившись на славу, автори зробили для Вас продовження пригод. Хоробра і наполеглива журналістка Лора Віннер знову з вами! Цього разу вона поїхала в тихе провінційне містечко, відгукнувшись на лист старого друга. Проте цю зустріч Лора уявляла собі інакше.
Незрозумілі посилки, дивні натяки місцевих жителів і підозрілі особи, куди не ступи. Ось лише мала дещиця того, що навалилося на Лору в цьому містечку. Ставши мимовільним свідком ланцюга таємничих подій, вона тут же починає розслідування - не в її характері ховатися від незрозумілого! І, якщо Лора доведе цю справу до кінця - вона дізнається, що ж насправді тут відбувається...

Геймплей зберіг свої традиційні риси, але був значно доповнений новими режимами і міні-іграми.
Прекрасний графічний і музичний супровід створює атмосферу справжнього детектива, а збільшена кількість рівнів (якщо порівняти з першою частиною) помітно продовжує задоволення від ігрового процесу.
Скажемо вам по секрету: при підготовці англомовної версії гри, на прохання американських видавців, авторам довелося прибрати деякі сюжетні хитросплетіння і діалоги. Висока політкоректність - великий ворог для веселих іграшок! У російській версії все залишилося в первинному (повному) варіанті. Приємно грати без купюр! Насолоджуйтеся!


Таємниці міста N. Частина друга ОНЛАЙН

Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...